Selasa, 7 Februari 2012

Baik tak payah berblog!!

assalamualaikum..





Haiiii u ols!!! lama gila tak menulih rasa macam lain je...sebelum tue aku nak bagi tahu estima yang entry sebelum tue bukan aku punya ek, saje feel macam diri sendiri punya padahal nan hando!!! Aku tak tahu sejak dua menjak ni aku rasa malas sangat nak hupdate kecuali mencantikkan belog ni masalahnyer cantik kew??? tiap-tiap hari aku mesti nak tukar header,layout,bubuh tue bubuh nie tukar sana tukar sana tukar sini apa yang aku tak puas hati aku pun tak tahu?? ada je yang nak diubah aku rasa aku dah tukar 3 header minggu ni tue pun kalau korang perasan la padahal entry tak da pun nak tukar-tukar itu lah jugak sampai berminggu-minggu =="teruk betul perangai aku noh,lopeh ni aku harap tak ada lagi yang aku nak ubah-ubah dah dan akan lebih rajin untuk menulis entry<--- hangat-hangat tahi ayam je nanti aku buat lagi ^^.Apa korang rasa terhadap blog aku?? mungkin agak childish kan?? ntah la tiap kali aku cuba nak transform tetap kebudak-budakan...urrrr!! harap korang boleh bagi pendapat la..tapi jangan hentam aku taw aku ni bukanlah kreatif sangat...

4 ulasan:

Munirah Shamsudin berkata...

Saya pun sama kalau boleh nak tukar je design. Kejap2 tukar, kejap2 tukar. Uih.

sindarella-tyra berkata...

tue la paseii...nk jugak tuka2 kan..=)

Nadya Karim berkata...

blog ni dh kire okayy dah.comell :)

sindarella-tyra berkata...

hik3 tima taceh nadya..tp kan ada jew yg nk dtuka..=)