Ahad, 11 Disember 2011

Mak orang suka dekat dia!!

assalamualaikum..

 Aku dah jatuh.......hati dekat mamat sorang ni ^^.Mula-mula tak kenal sangatlah dia ni siapa n tak nak tahu pun siapa dia,last-last aku pulak adore dekat dia ahakzz!!.Gara-gara aku tidur lambat semalam sampai 2.30 pagi baru tidur =="  sebab aku tengok movie omputih yang gila best!! awesome kowt citer neh mula-mula aku dah nak off tv tapi makin lama aku tengok makin best..makin aku meneruskanlah citer ni tup-tup aku terus sukak sama mamat ni,ep!! aku bukan suka apa?? just aku suka tengok dia berlakon dalam citer ni memang bestlah aku rasa better dari dia berlakon Dragon Ball Evolution tu  faktor lain jugak dia super cute lar!! bukan dia jer aku suka semua watak yang berlakon dalam citer ni sebab memang menjadi lakonan diaorang.Korang nak tahu movie apa?? siapa mamat yang aku suka tue?? n siapa watak-watak yang best tue??.........


movie neh la The Invisible siap tengok semalam??

Best sangat rugi siapa tak tengok...bagi aku best lah sebab aku suka movie macamni siapa minat movie macamni jom ramai-ramai tengok movie neh!! Producer n writer dia bukan calang-calang dari movie The sixth Sense<---bukan band sixth sense tue yer ngan co-writer dari Batman Begins.

huh!! ni lah mamat yang aku suka tue Justin Chatwin
a.k.a Nick Powell main actor

Ni pulak Margarita Lavieva a.k.a Annie Newton
main actress ganas jugak lah dia ni

Ni kawan baik Nick Powell Chris Marquette  a.k.a Pete Egan
dia ni penakut asyik kena buli jew..

Korang mesti kenal dia ni yang berlakon dalam Hawaii Five O tue
dalam citer ni dia antogonis & kekasih ngan Annie Newton
dua-dua pown jahat gak tapi Annie tu jahat sikit!! ^^

 ahakzz!! tomey-tomey ^^


Tue la sedikit sebanyak pasal movie ni nak list semua character tak laratlah aku.Korang google lah sendiri yer.Pastue aku pown tak larat nak tulis sinopsis movie ni citer camna?? tapi takpa bagi sape-sape yang belum tengok aku turut sertakan trailer owkeh!! kalau citer tak gempaklah nanti korang Kodek-kodek kat youtube full movie ok!!


Aku memang gelabah berpeluh-peluh part last tue sebab aku taknak Nick Mati!!! tapi.......

2 ulasan:

look before you leap berkata...

wahhh..bestnye...nk tgk jugak..download kat mne eyhh??

sindarella-tyra berkata...

cuba download dkat youtube..best taw !! try tgok..