Sabtu, 10 Disember 2011

Hooray!! Hooray!!

assalamualaikum


 Hoorayy!! Hoorayy!! Alhamdullilah blog aku dah cecah 200 follower!!.Siryes aku kecoh macam dapat beriban-riban follower orang lain dapat banyak follower diam jerk=P.Of course aku kecoh sebab blog aku yang tak seberapa ni ada jugak yang nak follow kan..kan..kan..walaupun taklah sebanyak cik epal,Fatin liyana,maria elena,lyssa n others sebab diorang kan retis kompekompem la banyak follower yer dak!! lagipun aku nak appreciate follower-follower aku, sebab aku ni tak adalah nak bagi gift tertentu beselah masih study semua ditaja oleh baba&ibu hanya yang mampu buat entry khas.Korang nak tahu siapa yang telah mencecah 200 tue orang nya ialah...






Ahakzz itu lah orangnya..tapi aku still hairan sebab bila jumlah follower blog aku genap 100 & 200 mesti blogger lelaki !! Terima kasih abang feroz n follower-follower ku kerana sudi mengfollow blog ni ^^


2 ulasan:

bobo berkata...

yeayyy!! blog dye ada 200 follower ^^

sindarella-tyra berkata...

thanks@bobo!! ^^