Khamis, 29 September 2011

camping

assalamualaikum..

First:Sorry sangat-sangat sebab lama dah tak update...ahakzz update blog bagi blog kemas adalah ^^

Yang sebenarnya tak tahu nak update apa pon<---cakap je lah malas ye dak?? ok nak tulis entry ni laju-laju.Ok minggu ni yang penuh dengan aktiviti yang perlu dilakukan senang cakap jadual sangat padat lah wei!! Jumaat hingga Ahad ni aku kan pergi camping!!<--- teruja sangat, tapi apabila memikirkan tempatnya keterujaan aku lumpuh ahakkZZ..sebab dekat sekolah je ==" sob...sob..sob..ala walau kat mana pun tetap best!!! betul tak?? pastu hari sabtu tu pulak HARI KOKO,alamatnya banyak lah benda perlu dilaksanakan biasalah dah masuk form 6 ni semua kerja kita lah kena buat adoyaiiii!!! parah betul lah..apa-apapun sangat memberikan aku pengalaman yang BEST!! ok lah aku nak packing baju n gosok baju lah...k babai..


ayu tak ayu tak!!!(cakap cepat) <---ewaahh over!!

2 ulasan:

ekin.. berkata...

cantik..tenang blogwalking kat sini..:)

sindarella-tyra berkata...

hikhikhik..bese2 je time taceh @ekin