Ahad, 21 Ogos 2011

Contest: My Header is Cute and Simple =)

 assalamualaikum & salam sejahtera

Aku masuk contest lagi!! sape-sape yang berminat syarat-syaratnya ialah:-


Terms and Conditions :
Update a post with the title
'Contest : My Header is Cute and Simple'
Don't forget to put your Header you want to bet in your post
Put this banner also
Tag 3 of your blogger friends and make sure they know
Contest is valid from now till end of September
Contest will be closed if less than 7 people join
i bet this header-->
 Ok! first nak cakap header ini memang idea saya sendiri maksudnya 100% is mine, segala idea dan pembuatannya tak ada ciplak mana-mana.Header ini memang simple tak banyak doodle,hanya sekuntum bunga je,bunga tu refer dekat link saya iaitu sinderalle-flower,header ni nampak cute sebab font yang digunakan tapi lupa pulak apa nama fontnyer hehee =) lagi satu,sebab tulisan dia warna-warni =D.Ok done about my header,hope i will choose as a winner!!


and i tag:

1 ulasan:

sindarella-tyra berkata...

Top 10 finalist!!