Sabtu, 4 Jun 2011

Thanks dekat sume yang da tolong cik sindarella ^^

assalamualaikum..


Nampak tak background and header baru terima kasih bebanyak dekat afifi sebab tolong buat header untuk kita dia ni baru buat blog so aku nak ajak korang yang dah singgah dekat sini jom kita ramai-ramai pergi blog afifi ni jom klik sini---> walkie bloggies :),sebenarnya afifi ni saudara aku jugak heheh dia sekarang tengah cuti sekolah so samalah macam aku habis kan masa dengan berblogging ^^.


Pastu nak thanks jugak cik lyssa sebab tutorial dia semua bagus-bagus belaka untuk megemaskan blog-blog yang tak kemas<---asal aku cakap berbelit-belit?? ==" bagus untuk blogger-blogger baru jom sama-sama serbu kat blog cik lyssa ni okey!!


Lastly,nak mintak pandangan korang  kalau blog aku ni macam buruk ke,apa ke please bagi tahu sebab nak diperbaiki tak kiralah nak bagi pandangan apa aku terima je tapi janganlah nak kritik teruk-teruk sangat ek ^^


2 ulasan:

Scarlett O'Hara berkata...

Ok dah ni tapi tulisan kalau boleh tukar font lain yg lebih senang baca.Tapi ni cadangan je.

sindarella-tyra berkata...

ok thanks ^^