Isnin, 2 Mei 2011

Memories on April-May ^__^

assalamualaikum..


Sabtu

Sudah lama tak update blog dan berblogwalking ni rasa macam sudah ketinggalan.Hah hari kan labour day so ramai yang balik kampung sebab cuti 3 hari macam tu jugak along tapi hari ni dia dah balik sebab esok kena kerja haahaa.. padan muka.Bila dia balik kampung banyak tempatlah akan di jelajah,,,,,tambah-tambah lagi nak sambut birthday dia dengan abah macam aku ada mention dekat entry dolu-dolu wahh!! sangat best sebab dapat makan dekat secret resipi <--- lagi sekali pergi hehehh :), dia lagilah best sebab dapat banyak hadiah<--- jeles gila!!!.Lepas dah celebrate terus lah jalan-jalan pergi ipoh apa lagi kalau bukan shopping<---  bab ni aku suka sebab aku selalu dapat free ^__^.



Ahad

Hah hari ahad pulak aktiviti kita orang pergi Hotspring!! ^__^ sangat best dan teruja<--- walaupun dekat heheh..along lah ni tak habis-habis nak pergi Hotspring mak pun ikut jelah.Huhuuu walaupun begitu tersangatlah ramai orang untuk bermandi-manda serta bersauna dekat sana dah naik rimas kut!! dah lah pulak tu hujan pulak turun sangat spoil mood waktu itu hahahhh pergi pun bukan nak mandi just nak tengok-tengok  sambil ambil tempat cantik-cantik nak tangkap gambar je =).Walaupun hujan tetapi sangatlah panas berpeluh-peluh aku<--- nama pun Hotspring??..Aku dan along yang tak mandi ni hanya dapat rendam kaki je tapi tak berani nak celup sampai habis sebab panas gila air dia sikit-sikit je celup!! hihii.Seronok taw cubalah korang datang murah je tiket Rm10 untuk dewasa untuk kanak-kanak tak pastilah mungkin Rm5 kut??



Isnin

Hari ini hanya duduk lepak serta bersantai di rumah sebab sungguh penat lagipun along balik hari ini dan aku nak spent masa dekat blog sebab dah lama tak berblogwalking mak pun tak ada idea nak pergi mana-mana
=(  jum sama-sama lepak dengan aku!!



sangat sweet mak yang tempah ^^



birthday girl



birthday boy too ^^



hadiah dari aku!!



ups!! nape dahi mak bekerut??



ape motif entah??



peace ^__^


tu je nak cakap dadaa!!

8 ulasan:

nelly berkata...

BANYAKNYA AKTIVITI .HUHU

sindarella-tyra berkata...

hihiii!! ^^ bkn slalu

AkmaTajudin berkata...

wah.. double date beday ;)

sha berkata...

bestnya dia, jalan2, shopping2, lepak2..

dear, kalau buang word verification kat comment, nak tak? Tak tau nk buat? meh usha ni:
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

cheq_nuol berkata...

thanks 4 da cutezz sutun..ahakz

sindarella-tyra berkata...

AkmaTajudin- hihii!! ^__^

Sha- hihii time kaceh ^^,,ok2 nnti da mase kiter
usha yer =)

cheq_nuol- welcum =)

coffeepinkee berkata...

comel je cupcakes tu :)

sindarella-tyra berkata...

coffepinkee- thankss ^__^