Selasa, 12 April 2011

Rombongan Mak Kiah dah ramai!!!

assalamualaikum...


Hari yang gembira  ^__^ hihiii suke....ok lah nak cerita sikit yer  sudi-sudilah membaca yer hihiii...ok lah semalam aku berblog walking sana dan sini itu pun blog yang aku dah follow,sambil-sambil tu aku baca lah entry mereka hahahaa kadang-kadang boleh tergelak baca entry dia orang kadang-kadang rasa nak marah pun ada kadang-kadang seram pun yer jugak kadang-kadang meyampah dan kadang-kadang sangat gembira ,<--- berapa banyak kadang daa!! yer betul aku tak tipu (sape kata tipu) sudah beberapa jam aku berjalan-jalan dekat blog orang barulah aku melihat blog hijau yang tidak seberapa ni <--- amboi!! merendah diri pulak aku
lepas tu satu kejadian tidak diduga berlaku dekat blog aku ni dengan secara tiba-tiba,,,,,, ramai blogger-blogger singgah dan follow jadi rombongan mak kiah aduhhh!! sungguh aku terkejut.


Bila melihat traffic dekat nuffnang draf blog aku semakin meningkat cewahhhh!! senyum hingga ke telinga la :D    
 hihii secara bertubi-tubi datangnya dari petang hingga lah ke malam tak putus-putus orang datang dah rasa macam famous pun ada nih,,,,apapun nak ucap bebanyak dan jutaaan serta berbillion terima kasih dekat semua followers a.k.a rombongan mak kiah yang sudi singgah dan follow blog ini sebab sekarang rombongan mak kiah dah mencecah seratus!!!!.Genap je pukul 9.35 malam pada 11 april 2011 rombongan mak kiah dah seratus orang..............nak tahu siapakah gerangan yang menjadi follower yg k-100........................

ni kononya nak tunjuklah dah pandai print screen......ahakzZ

hihiii gerangannya ialah abang sayanakhiburan,,,,saya panggil abang la yer hormat sikit <--- amboi tiba-tiba pulak ni,,,, terima kasih bebanyak yer abang sayanakhiburan dan minta maaf sebab tak ada award nak bagi pun :'(  hihiii sesiapa yang membaca entry  ni jom ramai-ramai kita terjah blog abang ni ---> klik kat sini blog dia best juga macam-macam tips boleh kita dapat nak cari duit guna online la dan macam-macam lah kalau nak tahu silalah terjah sendiri yer!! eh rasanya belum follow lagi ni nanti saya follow balik yer abang sayanakhiburan <--- tak guna punya budak hahahaaaa ^__^.Lastly terima kasih untuk semua yang dah follow kalau bukan sebab korang tak adalah sampai seratus macam sekarang ni.


ok lah tu je nak cakap..Dadaaa!!

2 ulasan:

Cik T-pah berkata...

hammbuii dah ramai followers die. Tahniah ^_^

sindarella-tyra berkata...

time kaceh cik t-pah..^__^