Selasa, 5 April 2011

Nothing else can i say...

assalamualaikum..


Aduh!! rutin hari ni sangat membosankan..nk buat birthday party abah kena tunggu along balik sebab nak sambut sama-sama kebetulan birthday along juga bulan yang sama denga abah iaitu bulan April tetapi hari yang lain..along cepat lah balik dah bosan sangat ni!!! takkan dia balik punya sebab sekarang dia tengah kursus,alamatnya berjanggut lah aku ununggu kau long!!(boleh ke perempuan berjanggut??) sambil mengerutkan dahi aku berfikir cewahhh!! nampak sangat menipu!!


Hah satu idea dekat kepla hotak aku cehh!! (tiba-tiba je)..hahaaa aku nak cas bateri mp4 and download lagu sekali,apa tidaknya semalam aku dengar lagu dekat mp4 sampai habis bateri teruk betul kan??? sambil-sambil tu aku nak habiskan pembacaan aku novel aku,ada ke patut sudah berminggu-minggu aku pinjam baru sekarang aku baca semalam,bila dah baca rasa gian pula (ada la jugak rasa maca dadah)<--- tipu-tipu sebab aku tak pernah hisap dadah pun,sudah lah wei merepek orang tak nak baca pun!!!!!................ahakzZ ok2 korang nak tahu aku baca novel apa.?,aku baca novel yang bertajuk AD+IZ best wo!!!!! cuba try beli..tentu-tentu korang rasa nak bercinta cehh..cehhh..promote pula aku.By the way thanks dekat cik F bagi aku pinjam nanti aku pulang kan ek rasanya hari ni boleh habis kot??..


ha ni lah novel tu...

2 ulasan:

amira azhari berkata...

mira pun dah baca novel ni....best sangat2

sindarella-tyra berkata...

tu la...best kan!!!