Ahad, 17 April 2011

Jalan-jalan cari makan..

assalamualaikum..



ok-ok nak tulis entry ni laju-laju sebab lepas ni nak pergi ceramah agama<--- rajin tak aku??? ok hihii sebenarnya dah lama aku mengomel ajak mak keluar sebab aku dah bosan duduk rumah letih dengan rutin harian yang sama je bangun,bukak tenet,makan,tido aduhh bosan gila hahaa!! nak kerja malas kut<--- hahaa aku memang pemalas.


pastu tiba-tiba tadi mak ajak keluar makan hihiiii senyum hingga ke telinga la aku ^__^ mak ajak makan tempat best pulak secret resipi sape tak suka kan...kan..kan?? hihiiii pergilah tapi bukanlah dekat ipoh tapi dekat kampar je,,,,, ah tak apalah janji aku keluar jalan-jalan.Punyalah susah nak pergi sana sebab berliku-liku jalannya aku pun pelik betul tapi abah cakap ni jalan short cut padanlah jalan macamni hihiiii ^__^ hahahh tadi order aku makan beef lagsana,first time kut makan sedap gilaaa!! mak pulak makan black pepper chicken<--- ni memang favourite mak pun, abah pulak makan chicken cedeau bleu<--- tak silaplah ejaannya susah kut nak eja and spelling uh!! abah punya best gila coz ada cheese dalamnya melimpah ruah pulak tu,,,,ahakzZ air pulak aku pilih fresh fruit punch ,abah chocolate milkshake then mak green tea ice blended kut entahlah aku pun tak pasti hurmmmm aku juz boleh mention je coz tak tangkap gambar sebab battery kong,,,sedey T__T,,thanks mak dapat jugak lepas bosan ni!!



Tadi sempat jugak beli hadiah untuk along hihiii ^__^ mak pun tadi dah survey along punya hadiah amboii seronok lah along ni mesti nak balik cepatkan??? tadi beli along punya hadiah tak adalah mahal,,, murah je,,tapi mak nak bagi along punya hadiah cantik kut mahal lah jugak hishhh jelous aku!! mana aci,,,hihii tak apalah nanti aku dapat jugak nanti



sempat tangkap ni je gambar aku pulak tu
ni pun guna phone cikai je....



ok lah tu je nak cakap dadaaa...

4 ulasan:

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

sindarella-tyra berkata...

ok,,time kaceh jugak sebab singgah cni

= d = berkata...

best nye mkn kat secret recipe..
suke cake kat situ..

nyway, follow u..
:)

sindarella-tyra berkata...

hehee,,,time kaceh follow cni ^^