Khamis, 7 April 2011

contest "Aku dan Dia"


assalammualaikum...


hahaaa!! masuk contest lg!!!......yay!! kot-kot boleh menang sonok teman!!!,contest aku dan dia ini ialah aku (tuan punya blog) dan dia ialah (mp4 dan handphone aku) <--- not living thing kan??,aku pilih handphone aku yang cabuk dengan mp4 sebab ada sentimental value sikit sebab pada umur aku 15 tahun aku telah membuat kesilapan besar dengan menghilangkan handphone aku ketika meyertai rombongan sekolah,so bila balik je rumah aku cerita dekat mak aku then apa lah lagi kena marah lah sampai aku menangis tak henti-henti dan keesokann harinya aku tak ada mood langsung!! bukan sebab handphone aku hilang tapi sebab aku kena marah!! bila melihat kemurungan aku, mak bawak aku pergi kedai phone dan belikan aku satu handphone baru,patutnya atas kesilapan yang aku dah buat, tak patut mak beli baru tapi mak beli jugak T_T,,terima kasih mak!!!.Mp4 pun mak yang belikan walaupun harganya mahal mak beli juga untuk aku,sebab mak tahu yang aku dah lama nak mp4 urmm..... sedehnya nak menitis air mata aku!!! walau cabuk mana pun phone aku, aku tak sanggup nak tukar phone baru sebab sayang sangat macam tu jugak dengan mp4 aku.Aku agak tuan blog nak bagi novel kut dekat pemenang tapi aku tak kisahlah hadiah apa pun kalau pengajur nak bagi<--- cehh macam aku yang menang!!...........nak tengok gambar "aku dan dia" scroll dekat bawah....







Blogger-blogger yang di tag namanya ialah........



2 ulasan:

SAKURA + M!AKA berkata...

comey nye gmba die.. =)
insyaallah boley menang.. ^^

sindarella-tyra berkata...

ahakzzz!!..cumell la sangat!!!