Khamis, 17 Mac 2011

tik tok! tik tok!

assalamualaikum..


entry ni aq buat bila aq tengok jam tadi,so teringin pulak aq nak kongsi dengan semua orang.
masa itu emas,pribahasa ni selalu dikaitkan dengan masa tetapi ada jugak di kalangan kita selalu membazir masa
eh  aq lah tu poyo jew ayat..tapi entry  ni bukan lah aq nak cakap masa tapi bentuk dan style jam
kalau kita pergi kedai jam macam-macam bentuk dan style jam yg unik boleh kita pilih dan beli
jam ni jugak ada dua jenis,ada yang jenis analog ada jugak yg jenis digital
kita boleh pilih jenis apa yg kita suka...ok lah aq malaz nk bebel so entry ni jugak aq da masukkan gambar-gambar jam unik n comel-comel

ni comell kan so girlyy!!!

ni ala-ala CRO sape suke physics sesuai lah..

hot pinkk!! cantekkk....

cute n cantekk sesuai letak kat meja study

ni sangat unikk sesuai sangat student add math supaya 
otak berjalan dgn baekk...

picman huhuuu...

cute!!! suke sangat yg ni!!

ni banyak sangat jarum dia!!

stylishh..moden...


8 ulasan:

SAKURA + M!AKA berkata...

wei sume comey comey..ske sgt2..^.^

sindarella berkata...

mmg larh.....hik3

Annyss Azlan berkata...

nak jugak! belikan. ngehehe. :)

sindarella-tyra berkata...

hehee...jam sume neh..google jew..camne nk blikan..?? hik3..

Izzati Hashim berkata...

Salam.

akak nak yg rama2 tu blh? comel :D

p/s : gud luck utk result SPM yg nak kuar tak lama lagi (=

sindarella-tyra berkata...

boleh2 ambek la...hik3..tq wish me luck ok...

amira azhari berkata...

suka jam add maths tuu...memang boleh jadi gile pandang jam tu ...hehehe:)

sindarella-tyra berkata...

kan..kan..kan...