Selasa, 22 Mac 2011

sedeh sangat..menitis-nitis air mata aku!!!

assalamualaikum..



Hmm..memang aku tengah sedih sangat ni mood yang baik tba-tiba je punah ranah.Kenapa tergamak mereka buat macam tu, apa faedahnya?? serius aku rasa apa yang terjadi dekat mereka sekarang adalah sebab mereka sendiri.Korang mesti tak faham kan apa yang aku maksudkan,ok lah tadi aku buka Facebook then aku tengoklah apa berita-berita terkini so aku  tengok video dari cikgu dekat sekolah aku dulu,aku terkejut tengok tajuk video tu.Jadi tangan dan perasaan ni nak tahu apa intipati video tu bila aku buka je air mata aku menitis sendiri aku akui aku bukanlah pecinta haiwan sangat tapi bila tengok video ni aku cepat tersentuh!!!...so kalau korang nak tengok juga aku ada masukkan video tu.Apa- apa pendapat terserah kat u all nak cakap apa....bagi aku ini amat kejam dan memang patut pun mereka ditimpa musibah.:'(  :'(  :'(



4 ulasan:

sha berkata...

erm, pecinta binatang jugak la tu..

amira azhari berkata...

memang tak berani tengok vid tu...takut hilang selera makan ,tengok darah segala bagai :(

Cik Yana berkata...

Cik Yana tak berani nak view benda2 camni. Takut tak leh tidur nanti cam aritu. Huhuhu~

Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

sindarella-tyra berkata...

sha: oh yer je??

amira zahari: hrmm..bese la..ada drh2

cik yana: baek jgn tdo..x pasal2..mimpi pulak..