Jumaat, 25 Februari 2011

lol!!! x)

susah..payah..penat..x da mase..cepat la masa neh belalu..sume perkataan..tu kuar kat mulut aq..time sek..dlu..terkjar2 masa tok enjoy..bile mase tue dtg aq plak..tercari2 mase yg aq tnggl tue windu sesangat waktu dalam kelas same2 tergelak,bergadoh n menanges indah nyer waktu tue kenapa la aq langsung tak penah nak appreciate waktu2 mcm tue aq windu sume skoolmate aq kdg2 cekgu yg mgajar pown aq wndu wlupown bnyk pahitnyer kadang2 bile ingt blik moment tue wat aq nanges!! sedey ktewowg x boley lg ddk berkmpol blaja bnde yg same,mkn bnde yg same,wat aktiviti yg same sume yg same time kaseh kengkawan coz bg aq ase sume neh..korang adlh kwn aq yg terbaek!!! sume knangan kowng dgn aq x penah akn aq lupe smpi bile2..aq berhrp sgt ktew sme2 akn dpt result yg gempk,cemerlang n gemilang n dpt ape yg kitew cita2kan..gila2 kowang maseh lg terpahat kt otak aq..kdg2 wat aq trglak sowng2 hehe..jgn lupa aq ek..xD aq sayang kowang sesangat!!!!da yg trtntu jew...hik3

2 ulasan:

SAKURA + M!AKA berkata...

gmba klas yg terakhir...huhuhu...pas nie x tau la ble bley amek gmba sa2 klas...rndu gler kt sklah...mmber2...ckgu2...meja kerusi...waaaa!!!!sguh aq telalu merindui sume nye...

tyra berkata...

waaa!!!